Noile tehnologii ajută parcările nu doar la digitalizarea unui oraș sau comunități, dar și la interacțiunea cu locurile de parcare.

Inteligența artificială face posibilă identificarea obstacolelor: Este zona în cauză un spațiu de parcare sau o alee? Locurile de parcare disponibile sunt clar identificate ca atare de către o mașină care “gândește” împreună cu șoferul! Gândește în afara limitelor sale imediate și poate lua în considerare volumul de trafic de pe străzile din apropiere pentru a preveni ca mai mulți șoferi să fie ghidați către un loc de parcare disponibil în același timp. Inteligența artificială a mașinii este, de asemenea, un factor care determină sezonalitatea și tendințele pentru a prezice dacă locul de parcare va fi în continuare liber atunci când șoferul va sosi. Locurile de parcare din această zonă sunt ocupate întotdeauna numai spre după-amiaza târziu sau în timpul zilei? Inteligența artificială ia deja în considerare toate aceste aspecte ori de câte ori spațiile de parcare disponibile sunt raportate la cloud.

Există mai multe companii care folosesc și investesc în Inteligența Artificială pentru parcări și produse pentru parcări.

Prin harta noastră care afișează locurile de parcare DISPONIBILE ne propunem să colectăm datele tuturor parcărilor libere și să aducem această informație în timp real șoferilor. Inteligenta Artificială ajută și previne ca mai mulți șoferi să fie ghidați spre același loc de parcare disponibil la un moment dat. Pentru șoferi rezultatul este simplu și clar: Economisești timp și kilometri!

“The end of Parking as we know it”

Web

“Parking your car to AI way”

Web

“Parking Space Detection using AI”

Web

“AI predicts parking availability by using weather traffic, speed and meter data”

Web

banner-amparcat

banner-amparcat

Info despre parcări?

Ai nevoie de ajutor? Intră în contact cu noi

Intră acum în contact