Descoperă soluțiile oferite pentru un sistem complet de monitorizare a parcării interioare precum și beneficiile aduse de acesta sau personalizează-ți propriul sistem de parcare

Sistem cu senzori ultra-sonici

Acest sistem este recomandat atunci când se dorește vizualizarea în timp real a disponibilității locurilor de parcare atât într-o platformă web/aplicație cât și la fața locului prin prezența ledurilor de diferite culori.

Sistem cu senzori geomagnetici

Sistem recomandat atunci când se dorește o instalare rapidă și cunoașterea disponibilității locurilor de parcare în timp real într-o platformă web/aplicație mobilă.

Sistem cu camere LPR 

Acest sistem este unul avansat care pe lânga vizualizarea în timp real a disponibilității locurilor de parcare acesta poate monitoriza video locul de parcare.

Despre viziunea noastră în optimizarea parcărilor

Sistem cu senzori ultra-sonici

Acest sistem este potrivit pentru clădirile de birouri, pentru mall-uri, centre comerciale, aeroporturi. El funcționează pe baza senzorilor ultra-sonici ce preiau informația de la locul parcării și o transmit prin row-master către server. Din server se extrag mai departe datele necesare și se afișează într-o platformă/aplicație mobilă disponibilitatea locurilor de parcare. Aceste date pot fi prelucrate mai departe pentru a face o analiză completă a parcării și pentru a îmbunătății funcționalitatea ei. Ledurile care indică prin schimbarea culorilor daca un loc este ocupat sau nu permit șoferilor o orientare clară și precisă direct către un loc de parcare liber.

 • Montajul la capătul sau pe mijlocul locului de parcare

 • Conectică prin cabluri

 • Leduri de diferite culori (verde, roșu, alb, albastru)

 • Cu sau fără difuzor încorporat

 • Montajul se face pe mijlocul locului de parcare

 • Wireless

 • Durata bateriei de minim 5 ani

 • Instalare rapidă și cu costuri minime

Sistem cu senzori geomagnetici

Acest sistem este potrivit pentru clădirile de birouri, clădirile rezidențiale și în special acolo unde se dorește rezervarea locului de parcare. El funcționează pe baza senzorilor geomagnetici ce preiau informația de la locul de parcare și o transmit mai departe către server printr-un gateway conectat la internet. Din server informația este prelucrată și afișată într-o platformă/aplicație mobilă unde se poate vizualiza disponibilitatea locului de parcare și nu numai. Aceste date pot fi prelucrate și în scopul optimizării utilizării parcării

Sistem cu camere LPR

Acest sistem este potrivit pentru parcările în care se dorește atât cunoașterea gradului de ocupare al parcării cât și supravegherea locului de parcare. El funcționează pe baza senzorilor cu cameră care citesc plăcuța de înmatriculare și prin row master trimit informația către server, este stocată imaginea preluată de camere în platformă de unde se poate vizualiza dacă locul de parcare este liber sau ocupat. Din această platformă se pot extrage date importante legate de disponibilitatea locului de parcare dar și informații legate de mașina care ocupă acel loc (în caz că apare un incident neprevăzut). Informațiile legate de plăcuța de înmatriculare pot fi integrate într-un sistem de găsire a mașinii.

 • Recunoașterea plăcuței de înmatriculare

 • Montajul la capătul locului de parcare

 • Conectică prin cabluri

 • Leduri de diferite culori (verde, roșu, alb, albastru)

 • Senzorul cu camera LPR poate fi integrat cu kioskuri de informare pentru localizarea vehiculului in parcare

banner-amparcat

banner-amparcat

Info despre parcări?

Ai nevoie de ajutor? Intră în contact cu noi

Intră acum în contact